RESELLERS GEZOCHT

Grote dubbelzijdige outdoor totem met Omnitapps voor HMB Signaal

Woensdag 17 Mei 2023

HMB Signaal adviseert, ontwerpt, realiseert en onderhoudt audiovisuele en ICT oplossingen. Het Groningse bedrijf doet dit voor de branches van zorg en onderwijs tot aan retail en sport.

Prestop heeft een weerbestendige, dubbelzijdige outdoor totem geleverd die zowel touch als non-touch is!

Dubbelzijdige buitenzuil voor opticien

Schermen vallen op, een dubbelzijdige outdoor totem is al helemaal opvallend. Het is een effectief communicatiemiddel dat het optiekbedrijf flink zal helpen opvallen. De Prestop outdoor totem heeft twee 55" schermen, waarvan er één een touchscreen is. Deze schermen hebben een hoge helderheid van 3500 (!) cd/m2 zodat ze zelfs in fel zonlicht nog goed te lezen zijn. 

Bekijk de Eminent 55" DUO

Dubbelzijdige buitenzuil voor opticien Prestop interactief Omnitapps

Omnitapps en signage op outdoor kiosk

Omnitapps is de multi-touch software van Prestop die wereldwijd wordt gebruikt voor presentaties op allerlei soorten touchscreens en in allerlei soorten branches. Daarom matcht het perfect met HMB Signaal, die regelmatig projecten hebben waarin ze Omnitapps integreren voor hun klanten. Zo hebben zij op de kant van de opticien een Omnitapps presentatie ingericht om de ins en outs van de winkel te laten beleven en informatie erover op te vragen. Aan de andere kant van de totem draait signage die klanten moet aantrekken voor de winkel.

Geïnteresseerd in een outdoor totem voor jouw opticien?

alle outdoor zuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak