RESELLERS GEZOCHT

Heineken Experience Amsterdam: extra Bottle Your Own bestelzuilen

Maandag 21 November 2022

Meer Bottle Your Own bestelzuilen voor de Heineken Experience

De Heineken Experience is gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij, in het centrum van Amsterdam. Wegens capaciteitsgebrek werd de brouwerij in 1988 gesloten. De locatie is nu een eerbetoon aan het merk en toont de bezoeker alles, met een tour, over het erfgoed van Heineken, het brouwproces, de innovaties, sponsoring en het verhaal achter de ster in het logo. Heineken Experience Amsterdam heeft een grote verbouwing achter de rug waar we onder andere twee nieuwe Bottle Your Own bestelzuilen hebben geïnstalleerd. Tijdens de tour is er gelegenheid om via een interactieve bestelzuil van Prestop een gepersonaliseerd flesje Heineken te maken en betalen.

Samen met een team van interieur ontwerpers hebben we de hardware op maat gemaakt zodat het aansloot op de materialen zoals glas, tegelwerk en specifieke lakkleuren.

 

Bottle Your Own

De “Bottle Your Own” oplossing is een combinatie van maatwerk hardware en software waarmee bezoekers een gepersonaliseerd Heineken flesje kunnen bestellen en betalen. Sinds 2012 heeft Heineken Experience evolutie op evolutie van de Prestop bestelzuil staan. Ze zien dat 1 op de 5 bezoekers een gepersonaliseerd flesje besteld. Sinds 2019 staat de vele 24" Evolution zuilen in de ruimte waar met grote schermen wordt getoond hoe de biertjes van een gepersonaliseerd etiket worden voorzien. De software is in maar liefst 20 talen! We hebben twee kiosken toegevoegd wegens het succes van het concept en om de bestellingen van de bezoekers over meer ruimte te spreiden. 

De bestelkiosk geeft de opdracht door naar een print- en beheer server ergens anders in het pand waarmee het personeel de daadwerkelijk fleslabels kan printen met de aanwezige thermische labelprinters. Daarnaast hebben we twee extra bestelplekken gemaakt voor het bestellen van een gepersonaliseerd drinkglas. Bekijk de demonstratievideo hieronder!

Prestop bottle your own

Bezoekers kunnen hun eigen bierflesje bestellen.

Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software
Prestop bottle your own heineken experience screenshot omnivision software

Volledige inhouse softwareontwikkeling

Omdat wij zelf alle software inhouse ontwikkelen geeft de opdrachtgever Heineken de mogelijkheid om bij vragen of opgaves direct met de juiste personen te schakelen. Ook mogen we meerdere uitbreidingen ontwikkelen voor het inzichtelijk maken van data, verdere optimalisatie en het beheer van de systemen.

Geïnteresseerd in een bestelzuil?

Bekijk het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak