RESELLERS GEZOCHT

Heineken Experience Amsterdam: ticket bestelzuilen van Prestop

Ticketzuilen in de Heineken Experience

De Heineken Experience is gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij, in het centrum van Amsterdam. Wegens capaciteitsgebrek werd de brouwerij in 1988 gesloten. De locatie is nu een eerbetoon aan het merk en toont de bezoeker alles, met een tour, over het erfgoed van Heineken, het brouwproces, de innovaties, sponsoring en het verhaal achter de ster in het logo. De Heineken Experience Amsterdam heeft een grote verbouwing achter de rug waarbij de entree is aangepast. Tickets voor de tour kunnen worden gekocht bij de twee ticketzuilen van Prestop.

Samen met een team van interieur ontwerpers hebben we de hardware op maat gemaakt zodat het aansloot op de materialen zoals glas, tegelwerk en specifieke lakkleuren.

 

Ticket bestelzuilen

Bij de ingang van Heineken Experience staan nu twee ticketzuilen waar bezoekers hun toegangstickets kunnen halen. Deze baliemodellen hebben een ingebouwde scanner voor kortingscodes en een pin-automaat en printer ingebouwd in het meubel. Een tijdslot kan worden uitgekozen voor op dat moment, een later tijdstip of een andere dag. De softwareoplossing voor het bestellen van tickets wordt verzorgd door CM.com.

Volgens Heineken is 20% van de totale ticketverkoop, dus ook van online, via de bestelzuilen. Dat komt onder andere omdat veel toeristen voorbijlopen en spontaan zin hebben om de Experience te bezoeken.

Bekijk de demonstratievideo hieronder!

Heineken Experience ticket kiosk ticketbestelzuil Prestop

Bezoekers kunnen gemakkelijk hun tickets bestellen via de kiosk.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak