Het beste nieuws van dit jaar: Kim is terug!

Woensdag 27 November 2019

Yes, Kim is terug! We zijn trots en natuurlijk superblij dat Kim, na ruim een jaar revalideren, eindelijk terug is op kantoor. Zij staat weer klaar om te helpen met alle vragen over Omnitapps en andere interactieve oplossingen.

Wat er gebeurd is met Kim

Ruim een jaar geleden werd Kim plotseling erg ziek. Het begon met hoofdpijn, dit bleek uiteindelijk een hersenontsteking te zijn die haar leven bijna heeft beëindigde. Gelukkig heeft ze het overleefd, maar sinds dit incident is ze rolstoelafhankelijk. In het revalidatiecentrum heeft ze heel hard gewerkt om haar nieuwe leven thuis op te bouwen met haar man en kinderen. En vanaf september is ze begonnen met thuiswerken en vanaf november werkt ze weer op de afdeling verkoop en creations van Prestop. Kim zegt: "Ik ben erg blij dat ik weer terug ben bij Prestop. Ik hoop snel met klanten te spreken en een aantal leuke deals te maken!"

Prestop pand nu ook rolstoelvriendelijk

Kim moet natuurlijk wel overal kunnen komen, daarom hebben we ons pand rolstoelvriendelijk gemaakt en is een rolstoellift geplaatst.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom