Het beste nieuws van dit jaar: Kim is terug!

Woensdag 27 November 2019

Yes, Kim is terug! We zijn trots en natuurlijk superblij dat Kim, na ruim een jaar revalideren, eindelijk terug is op kantoor. Zij staat weer klaar om te helpen met alle vragen over Omnitapps en andere interactieve oplossingen.

Wat er gebeurd is met Kim

Ruim een jaar geleden werd Kim plotseling erg ziek. Het begon met hoofdpijn, dit bleek uiteindelijk een hersenontsteking te zijn die haar leven bijna heeft beëindigde. Gelukkig heeft ze het overleefd, maar sinds dit incident is ze rolstoelafhankelijk. In het revalidatiecentrum heeft ze heel hard gewerkt om haar nieuwe leven thuis op te bouwen met haar man en kinderen. En vanaf september is ze begonnen met thuiswerken en vanaf november werkt ze weer op de afdeling verkoop en creations van Prestop. Kim zegt: "Ik ben erg blij dat ik weer terug ben bij Prestop. Ik hoop snel met klanten te spreken en een aantal leuke deals te maken!"

Prestop pand nu ook rolstoelvriendelijk

Kim moet natuurlijk wel overal kunnen komen, daarom hebben we ons pand rolstoelvriendelijk gemaakt en is een rolstoellift geplaatst.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream