RESELLERS GEZOCHT

HiMacs touchscreen tafel met 65" en ledverlichting

Ben je op zoek naar een touchscreen tafel met een unieke uitstraling? Prestop maakt interactieve oplossingen van verschillende materialen in elke vorm en grootte! Zo hebben we onlangs een HiMacs touchtafel met 65" PCAP touschscreen en ledverlichting ontworpen en gemaakt.

HiMacs - ook wel Corian genoemd - is een samenstelling van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten waarmee een glad, thermisch vormbaar en visueel naadloos oppervlak wordt gecreëerd.

De HiMacs touchscreen tafel staat inmiddels al in ons Interactive Experience Center. Daarnaast werken we aan een nieuwe informatiezuil, ook gemaakt van HiMacs. Wil je meer weten over de mogelijkheden en materialen waarmee je een touchscreen tafel kunt maken? Neem dan contact op met onze specialisten.

 

Contact  Interactive Experience Center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak