HiMacs touchscreen tafel met 65" en ledverlichting

Dinsdag 12 Maart 2019

Ben je op zoek naar een touchscreen tafel met een unieke uitstraling? Prestop maakt interactieve oplossingen van verschillende materialen in elke vorm en grootte! Zo hebben we onlangs een HiMacs touchtafel met 65" PCAP touschscreen en ledverlichting ontworpen en gemaakt.

HiMacs - ook wel Corian genoemd - is een samenstelling van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten waarmee een glad, thermisch vormbaar en visueel naadloos oppervlak wordt gecreëerd.

De HiMacs touchscreen tafel staat inmiddels al in ons Interactive Experience Center. Daarnaast werken we aan een nieuwe informatiezuil, ook gemaakt van HiMacs. Wil je meer weten over de mogelijkheden en materialen waarmee je een touchscreen tafel kunt maken? Neem dan contact op met onze specialisten.

 

Contact  Interactive Experience Center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding