HiMacs touchscreen tafel met 65" en ledverlichting

Dinsdag 12 Maart 2019

Ben je op zoek naar een touchscreen tafel met een unieke uitstraling? Prestop maakt interactieve oplossingen van verschillende materialen in elke vorm en grootte! Zo hebben we onlangs een HiMacs touchtafel met 65" PCAP touschscreen en ledverlichting ontworpen en gemaakt.

HiMacs - ook wel Corian genoemd - is een samenstelling van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten waarmee een glad, thermisch vormbaar en visueel naadloos oppervlak wordt gecreëerd.

De HiMacs touchscreen tafel staat inmiddels al in ons Interactive Experience Center. Daarnaast werken we aan een nieuwe informatiezuil, ook gemaakt van HiMacs. Wil je meer weten over de mogelijkheden en materialen waarmee je een touchscreen tafel kunt maken? Neem dan contact op met onze specialisten.

 

Contact  Interactive Experience Center

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom