Hogere conversie met kids kiosk van Tommy Hilfiger

Woensdag 18 December 2019

Tommy Hilfiger stelde de vraag: Hoe kun je mensen bewustmaken dat een collectie bestaat, zonder teveel winkelruimte in te nemen of een nieuwe voorraad te introduceren? Het antwoord: Door te spelen!

Tommy Hilfiger kids kiosk

In de kids corner van Tommy Hilfiger staat een kids kiosk met een ingebouwd 32" pcap touchscreen. Deze unieke kiosk verdubbelde de betrokkenheid en conversie in vergelijking met andere touchscreens in de winkel.

Het belangrijkste is dat klanten op de kids kiosk de gehele kindercollectie kunnen bekijken en bestellen. De interactieve touchscreen oplossingen dienen als 'Digital Endless Aisles'.

 

touchscreens    bestelzuilen

Tommy Hilfiger Kids Kiosk

Tommy Hilfiger Kids Kiosk - Prestop

Bekijk de video over de kids kiosk!

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchscreens, bestelzuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom