RESELLERS GEZOCHT

Hyperscreen videowall geïnstalleerd in Experience Center van Nedap

Nedap is een Nederlands technologiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van innovatieve oplossingen op het gebied van security, identificatie, mobiliteit en elektronische beveiliging. Het bedrijf werd opgericht in 1929 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en vooruitstrevende speler in de industrie. Nedap levert op maat gemaakte oplossingen voor diverse sectoren, waaronder retail, gezondheidszorg, transport en logistiek, en smart cities. Het doel van Nedap is om technologie te gebruiken om het leven van mensen en de efficiëntie van bedrijven te verbeteren. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid blijft Nedap voortdurend streven naar nieuwe en baanbrekende oplossingen die voldoen aan de behoeften van klanten over de hele wereld.

vraag maatwerk aan

Hyperscreen videowall in Experience Center Nedap

In het Experience Center van Nedap heeft Prestop een custom oplossing geïnstalleerd. Een hyperscreen, net als in het interieur van een ultraluxe Mercedes. Dit hyperscreen videowall bestaat uit twee schermen. Een 85” scherm en een 55” touchscreen. Met het 55” touchscreen, waar Omnitapps op draait, kunnen gebruikers video’s op het 85” scherm aansturen. In het plafond heeft Prestop speakers ingebouwd. Samen met het grote scherm zorgt dit voor een indrukwekkende setup. Waarin beeld, geluid en aanraking in een zijn gebracht. Omnivision heeft de Omnitapps configuratie gemaakt naar wens van Nedap en het installatieteam van Prestop heeft de schermen, de frames en de speakers geïnstalleerd. Zo zijn alle aspecten, hardware, software en ontzorging, samengebracht.

55 inch touchscreen Prestop in Experience Center Nedap met soundbar

Touchscreen met soundbar

Naast de videowall heeft Prestop in een ander gedeelte van het Experience Center nog een 55” touchscreen op een wandbeugel. Hiervoor heeft Nedap zelf de pc verzorgd. Prestop heeft daaronder een soundbar geplaatst. 

vraag maatwerk aan

Bekijk de Omnitapps applicatie
met geanimeerde startschermen!

Prestop Nedap Omnitapps presentation
Prestop Nedap Omnitapps presentation
Prestop Nedap Omnitapps presentation
Prestop Nedap Omnitapps presentation
Prestop videowall hyperscreen experience center Nedap

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak