PERSONEEL GEZOCHT

Inbouw touchscreen voor OK voor een vaste partner

Vrijdag 12 Maart 2021

Voor een van onze vaste partners hebben wij een 55’’ OK touchscreen mogen leveren. Dit inbouw touchscreen wordt in de wand voorzien in de locatie Reinier de Graaf Gasthuis.

Mpluz* creëert digitale OKs in heel Nederland, waarbij het Prestop inbouwschermen gebruikt. Deze schermen zijn naadloos, waardoor er geen stof kan blijven zitten tussen het scherm en de wand en zijn daardoor dus gemakkelijk schoon te maken. Artsen gebruiken onze schermen om inzichten te krijgen in medische gegevens, om live te videobellen met collega’s in andere operatiezalen en om licht aan te sturen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding