PERSONEEL GEZOCHT

Inbouwtouchscreens voor OK

Vrijdag 18 December 2020

In een aantal nieuwe operatiekamers van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk en in het Rijnstate Ziekenhuis Arnhem hebben we in opdracht van een partner meerdere 65” en 43” custom built touchscreens geïnstalleerd. Deze touchscreens zijn ontworpen en geproduceerd door Prestop en worden in de OK’s voorzien van schermen die worden aangeleverd door de partner. Uniek van deze touchscreens is dat het front omhoog scharniert. In dit front zit een geharde glasplaat die bijna naadloos aansluit op de speciale wand. Dit front is onze eigen cleanroom voorzien van de interactieve Pcap touch folie.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding