RESELLERS GEZOCHT

Inbouwtouchscreens voor OK

Touchscreens op maat: De nieuwe norm in operatiekamers

Operatiekamers evolueren voortdurend, en met de recente installatie van meerdere op maat gemaakte touchscreens in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix Winterswijk en het Rijnstate Ziekenhuis Arnhem, wordt een nieuwe standaard gezet. Deze 65” en 43” touchscreens, ontworpen en vervaardigd door Prestop, beloven een revolutie teweeg te brengen in de medische wereld.

Vraag maatwerk aan

Unieke kenmerken voor verbeterde functionaliteit

Wat deze touchscreens echt onderscheidt, is hun innovatieve ontwerp. Het front van de schermen scharniert omhoog, waardoor toegang tot een geharde glasplaat mogelijk is. Deze glasplaat, vrijwel naadloos geïntegreerd in de speciale wand, creëert een eigen cleanroomomgeving met een interactieve Pcap touchfolie. Dit unieke ontwerp maximaliseert niet alleen de functionaliteit van de schermen, maar garandeert ook een hygiënische omgeving in de operatiekamer.

Geavanceerde technologie voor verbeterde werkprocessen OK

Met de toevoeging van deze touchscreens worden de werkprocessen in operatiekamers aanzienlijk verbeterd. Medisch personeel profiteert van intuïtieve bediening en real-time toegang tot cruciale informatie, wat de efficiëntie van procedures verhoogt en de algehele kwaliteit van de patiëntenzorg verbetert.

Vraag maatwerk aan

Een stap in de toekomst van de gezondheidszorg

De installatie van deze op maat gemaakte touchscreens markeert een belangrijke stap in de voortdurende evolutie van medische technologie. Met een focus op innovatie en functionaliteit, beloven deze touchscreens de norm te worden in operatiekamers over de hele wereld. Hun vermogen om de werkprocessen te verbeteren en een hygiënische omgeving te garanderen, onderstreept hun cruciale rol in de toekomst van de gezondheidszorg.

Conclusie

De opkomst van op maat gemaakte touchscreens in operatiekamers vertegenwoordigt een opwindende ontwikkeling in de medische wereld. Met geavanceerde technologie en unieke ontwerpeigenschappen bieden deze touchscreens een ongeëvenaarde functionaliteit en hygiëne, waardoor ze een essentieel onderdeel worden van moderne medische faciliteiten.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak