RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuil in coffeeshop Quasi

Prestop werkt samen met Delta 9 Analytics om coffeeshops in Nederland te voorzien van zuilen. Vandaag brengen we de informatiezuil bij coffeeshop Quasi in Maassluis onder de aandacht.

Eminent 32 inch kiosk aan de wand

Bij coffeeshop Quasi in Maassluis is er een opvallende toevoeging: de Eminent 32 inch kiosk. Deze kiosk hangt aan een mooie, groene wand en trekt meteen de aandacht. Met deze canna kiosk kunnen bezoekers eenvoudig informatie vinden over verschillende soorten wiet en hash.

Plan een demo in of vraag een offerte aan

Delta 9 Analytics en SiteKiosk software

De kiosk maakt gebruik van de software van onze reseller Delta 9 Analytics. Deze software biedt gedetailleerde informatie over de verschillende producten die beschikbaar zijn in de coffeeshop. Dit helpt klanten bij het maken van een weloverwogen keuze. SiteKiosk Online wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat de kiosk in een beveiligde softwareomgeving blijft. Dit garandeert dat de informatie betrouwbaar en veilig is voor de gebruikers.

Volledige ontzorging door Prestop

Volledige installatie en service door Prestop

De installatie en service van de informatiezuil wordt volledig verzorgd door Prestop. Dit omvat het instellen van de start- en afsluittijden, waardoor de kiosk altijd op het juiste moment beschikbaar is voor gebruik.

Verlengde garantie van 2 naar 3 jaar

Prestop biedt ook een verlengde garantie aan. In plaats van de standaard 2 jaar, wordt de garantie verlengd naar 3 jaar vanaf de afleveringsdatum, wat extra zekerheid geeft aan Quasi.

Remote support PC voor 36 maanden

Naast de installatie biedt Prestop ook remote support voor een periode van 36 maanden. Dit betekent dat eventuele problemen snel en efficiënt kunnen worden opgelost zonder dat er een technicus ter plaatse hoeft te komen.

Eminent 32 inch kiosk aan de wand voor coffeeshop
Eminent 32 inch kiosk aan de wand voor coffeeshop
Eminent 32 inch kiosk aan de wand voor coffeeshop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak