Informatiezuilen voor winkelcentrum Tournoysveld

Woensdag 02 Oktober 2019

Voor een speciale winactie van winkelcentrum Tournoysveld huren zij via Commascom bij Prestop een informatiezuil met barcode scanner en bonprinter. In de actieperiode, van 28 september t/m 19 oktober 2019, krijgen klanten bij iedere aankoop in 't Tournoysveld een flyer waarop een barcode staat vermeld en zij kans maken op een prijs.

Via de zuil kan de barcode gescand worden. Bij een winnende code wordt een bon geprint waarop staat vermeld wat er gewonnen is en dat de prijs wordt aangeboden door winkelcentrum Tournoysveld. In totaal worden tijdens deze winactie 2385 prijzen weggegeven!

Tournoysveld app gemaakt met Omnitapps4

Prestop heeft een speciale winactie app gemaakt voor winkelcentrum Tournoysveld. Niet alleen worden alle 2385 prijzen verdeeld in de actieperiode, maar ook worden klantgegevens geregistreerd middels een formulier. 

 

Informatiezuilen    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, Omnitapps4 of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom