RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuilen voor winkelcentrum Tournoysveld

Voor een speciale winactie van winkelcentrum Tournoysveld huren zij via Commascom bij Prestop een informatiezuil met barcode scanner en bonprinter. In de actieperiode, van 28 september t/m 19 oktober 2019, krijgen klanten bij iedere aankoop in 't Tournoysveld een flyer waarop een barcode staat vermeld en zij kans maken op een prijs.

Via de zuil kan de barcode gescand worden. Bij een winnende code wordt een bon geprint waarop staat vermeld wat er gewonnen is en dat de prijs wordt aangeboden door winkelcentrum Tournoysveld. In totaal worden tijdens deze winactie 2385 prijzen weggegeven!

Tournoysveld app gemaakt met Omnitapps4

Prestop heeft een speciale winactie app gemaakt voor winkelcentrum Tournoysveld. Niet alleen worden alle 2385 prijzen verdeeld in de actieperiode, maar ook worden klantgegevens geregistreerd middels een formulier. 

 

Informatiezuilen    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, Omnitapps4 of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak