RESELLERS GEZOCHT

Informatiezuilen voor Wonen Limburg

De kracht van Prestop zit 'm niet alleen in bestelzuilen voor de horeca, maar juist ook in oplossingen bieden aan organisaties zoals Wonen Limburg: Limburgs grootste woningcorporatie, actief in de hele provincie en in het aangrenzend Zuidoost-Brabant. Een woningcorporatie die niet de stenen, maar juist de mensen centraal stelt.

Buurtwinkels voorzien van informatiezuilen

In opdracht van deze corporatie heeft Prestop infozuilen geleverd in zeven buurtwinkels: Horst, Venray, Panningen, Weert, Roermond, Sittard en Heerlen. Met de zuilen breidt Wonen Limburg zijn dienstverlening uit naar de samenleving en Prestop is verheugd hier een aandeel in te nemen. Uiteraard zijn deze informatiezuilen geïnstalleerd door Prestop en zal Prestop ook support leveren, zodat de klant zich om niks zorgen hoeft te maken.

Software en ontwerp

Op de informatiezuil draait de Wonen Limburg website via onze beveiligde browser SiteKiosk. Hierop kunnen woningzoekenden van alles te weten komen over wonen in Limburg. Bestaande bewoners, koop en huur, kunnen ook op de zuil terecht voor info.

Om de 24" Evolution zuil een extra persoonlijke smaak te geven, heeft Prestop stickerdesigns gemaakt, waarbij er uiteindelijk eentje werd gekozen door de klant. Het is nu duidelijk een Wonen Limburg zuil met een goede Call to Action erop, waardoor het voor bezoekers duidelijk is wat ze op de zuil kunnen doen, en een welkomstgroet. 

 

Geïnteresseerd in deze infozuil? 

vraag vrijblijvend een offerte aan  

bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak