RESELLERS GEZOCHT

Innovatieve High Low aanmeldzuil voor gemeente Breda

High Low aanmeldzuil voor gemeente Breda

JCC en Prestop hebben bij de gemeente Breda twee in hoogte verstelbare aanmeldzuilen geïnstalleerd. Hiermee heeft de gemeente een alles-in-éénoplossing waarop bezoekers zich gemakkelijk kunnen aanmelden en informatie kunnen verkrijgen. Deze high-low aanmeldzuilen bieden niet alleen functionaliteit maar ook een moderne en gebruiksvriendelijke interface.

Vraag maatwerk aan

Modern en hygiënisch ontwerp

De aanmeldzuilen zijn uitgerust met een 24” touchscreen met edge-to-edge glas, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Het glazen oppervlak is bovendien eenvoudig schoon te maken, wat bijdraagt aan de hygiëne, een belangrijk aspect in openbare ruimtes.

Extra functionaliteiten voor verbeterde dienstverlening

De aanmeldzuilen zijn voorzien van een bonprinter, waarmee bezoekers een ontvangstbewijs of andere belangrijke documenten kunnen afdrukken. De geïntegreerde QR-codescanner biedt extra mogelijkheden voor interactie en informatievoorziening. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld eenvoudig hun QR-code scannen om zich aan te melden of om specifieke informatie te verkrijgen zonder dat er direct personeel bij betrokken hoeft te zijn.

Vraag maatwerk aan

Verbeterde toegankelijkheid en inclusiviteit gemeente

Deze innovaties passen binnen de visie van de gemeente Breda om gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossingen te bieden aan haar inwoners en bezoekers. Door te investeren in deze technologieën kan de gemeente de dienstverlening verbeteren en een moderne, klantgerichte ervaring bieden. De flexibiliteit van de in hoogte verstelbare zuilen zorgt ervoor dat ze toegankelijk zijn voor iedereen, inclusief mensen met een handicap, wat de inclusiviteit en toegankelijkheid van de dienstverlening verder vergroot.

Vooruitgang richting digitalisering

Kortom, met de installatie van deze geavanceerde aanmeldzuilen zet de gemeente Breda een belangrijke stap richting digitalisering en modernisering van haar publieke dienstverlening. Door de combinatie van moderne technologie en gebruiksvriendelijkheid kan de gemeente haar inwoners beter van dienst zijn en een efficiëntere en aangenamere ervaring bieden.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak