RESELLERS GEZOCHT

Inside explorer touchscreen tafel bij University of Reading

Maandag 02 December 2019

De University of Reading is, met meer dan 17.000 studenten, een van de grootste en meest gerenommeerde universiteiten van Engeland. De School of Biological Sciences van de universiteit heeft een inside explorer touchscreen tafel gekocht die permanent in het Cole Museum of Zoology te zien. De touchtafel wordt ook ingezet voor tijdelijke studentententoonstellingen en zal binnenkort een grote rol gaan spelen in het nieuwe gebouw voor Health and Life Sciences.

De Universiteit of Reading onderhoudt vier musea, bibliotheken en een botanische tuin, waardoor ze de perfecte gebruiker zijn van de inside explorer touchscreen tafel. Op de touchtafel is een breed aanbod van content uit de contentbibliotheek van Interspectral te zien en wordt op termijn uitgebreid met materiaal uit hun eigen collecties. In eerste instantie gaat het om content van menselijke anatomie en dierenfysiologie.

 

touchscreen tafels

“De touchscreen tafel zag ik voor het eerst op een conferentietentoonstelling en ik wist dat we er een moesten hebben in het Cole Museum of Zoology, dat de ingang vormt van het nieuwe gebouw voor Health and Life Sciences aan de Universiteit van Reading. Met de touchtafel kun je dieren bekijken, huid- en spierlagen verwijderen, organen observeren en virtuele plakjes bestuderen. Iedereen was onder de indruk van het detail waarin insecten werden getoond, wat zich hopelijk vertaalt in een grotere interesse in ongewervelde dieren. Deze interactieve oplossing zal fysiologisch en anatomisch leren ondersteunen en een element van plezier toevoegen."

Amanda Callaghan - Curator of the Cole Museum

Succesvolle samenwerking voor de toepassing van inside explorer touchscreen tafel

Dit is de eerste samenwerking tussen Interspectral en de University of Reading, maar het is een perfect voorbeeld van hoe de inside explorer touchscreen tafel kan worden gebruikt om wetenschap en onderwijs te overbruggen. David Hughes, Solution and Business Developer bij Interspectral, zegt: “We starten met deze interactieve oplossing, maar na verloop van tijd verwachten we samen te werken met de universiteit om de oplossing verder te integreren in het onderwijsproces en studenten in staat te stellen te studeren en de content te bekijken uit de collecties van de Universiteit Zoölogie museum.”

Meer informatie

Wil je meer informatie over de inside explorer touchscreen tafel, touchscreen tafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak