Inside Explorer touchtafels in het Science Center Singapore

Maandag 11 Juli 2016

Via onze klant Interspectral staan twee Inside Explorer Touch tafels met een 55″ PCAP touchscreen in het Science Center Singapore! Deze Touch tafels zullen gebruikt worden voor een nieuwe E3 tentoonstelling en een komende tentoonstelling over het menselijk brein.

Bezoekers van het Science Center Singapore zijn nu in staat om een unieke 3D-scan van de Egyptische mummie Neswaiu en een 3D model van een menselijk brein te bekijken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding