RESELLERS GEZOCHT

Inspiratieschermen voor Visit Zuid-Limburg

Donderdag 24 Mei 2018

In winkels van Visit Zuid-Limburg hangen 27" PCAP touchscreens die dienen als inspiratieschermen voor bezoekers. Op de touchscreens kunnen toeristen via een multitouch-applicatie, die speciaal ontwikkeld is voor Visit Zuid-Limburg, ontdekken wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Zo kunnen gebruikers informatie bekijken over de regio, attracties, events, excursies, films, routes en must do’s.

Visit Zuid-Limburg kiest Prestop als huisleverancier van alle interactieve oplossingen

Visit Zuid-Limburg en VVV Zeeland kiezen Prestop als huisleverancier voor alle interactieve oplossingen voor hun informatiecentra. Denk hierbij aan touchscreens, buitenzuilen en multitouch-applicaties. Het doel: effectief en volledig informeren van gasten.

 

touchscreens

Custom multitouch-applicatie

De custom multitouch-applicatie is ontwikkeld door Prestop en gemaakt met Omnitapps. Bekijk hieronder enkele screenshots.

VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
Visit  Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak