Inspiratieschermen voor Visit Zuid-Limburg

Donderdag 24 Mei 2018

In winkels van Visit Zuid-Limburg hangen 27" PCAP touchscreens die dienen als inspiratieschermen voor bezoekers. Op de touchscreens kunnen toeristen via een multitouch-applicatie, die speciaal ontwikkeld is voor Visit Zuid-Limburg, ontdekken wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Zo kunnen gebruikers informatie bekijken over de regio, attracties, events, excursies, films, routes en must do’s.

Visit Zuid-Limburg kiest Prestop als huisleverancier van alle interactieve oplossingen

Visit Zuid-Limburg en VVV Zeeland kiezen Prestop als huisleverancier voor alle interactieve oplossingen voor hun informatiecentra. Denk hierbij aan touchscreens, buitenzuilen en multitouch-applicaties. Het doel: effectief en volledig informeren van gasten.

 

touchscreens

Custom multitouch-applicatie

De custom multitouch-applicatie is ontwikkeld door Prestop en gemaakt met Omnitapps. Bekijk hieronder enkele screenshots.

VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
Visit  Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie
VVV Zuid-Limburg Omnitapps applicatie

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom