Inspiratieschermen voor VVV Goeree-Overflakkee

Donderdag 12 December 2019

Sinds 1990 is de VVV gevestigd in ‘t Blaeuwe Huus in Ouddorp. Daar vonden gasten tot voor kort een balie met behulpzame medewerkers, een winkel en een kleine expositieruimte. Maar sinds vandaag is er een VVV Inspiratiepunt te vinden, waar gasten op een eigentijdse en interactieve manier kunnen verkennen wat er te zien en te doen is op Goeree-Overflakkee.

Meer beleving met inspiratieschermen

Beleving staat daarbij centraal bij de VVV inspiratiepunten, daarom zijn er twee 32" pcap touchscreens als inspiratieschermen geplaatst. Op een touchscreen wordt een kaart met de hoogtepunten van Goeree-Overflakkee weergegeven, hierdoor kunnen bezoekers zich oriënteren en inspiratie opdoen om het eiland te verkennen. In een wand is een touchscreen ingebouwd en kan gemakkelijk uitgebreide informatie worden gevonden over restaurants, accommodaties, routes, evenementen, attracties en musea.

 

Meer info over touchscreens

Persoonlijk contact met videochat

Met videochat kan persoonlijk contact worden opgenomen met iemand van VVV in ‘t Blaeuwe Huus in Ouddorp. De videochat wordt weergegeven op een 32" pcap touchscreen met camera en speakers. Als de knop wordt ingedrukt, dan start er een videoverbinding. Via de videochat kunnen de gebruiker en de inspiratiemedewerker elkaar zien en kan een gesprek worden gevoerd. Zo kan er ook op afstand een persoonlijke vorm van dienstverlening worden aangeboden. En worden inwoners en bezoekers geholpen met vragen.

Betere informatievoorziening

“De belevingswaarde van Goeree-Overflakkee krijgt hiermee een impuls. Met deze wanden kan vanuit één locatie het hele eiland worden gepresenteerd. Ook komen we hiermee tegemoet aan de veranderende wensen en behoeften van gasten die ons eiland bezoeken, we kunnen hen van meer en betere informatie voorzien.”

Tea Both - wethouder gemeente Goeree-Overflakkee

Videochat

Wethouder Tea Both maakt gebruik van de videochat van VVV inspiratiepunt Goeree-Overflakkee.

Videochat op verschillende locaties

De eerste twee wanden met touchscreen en videochat zijn geplaatst bij Zeehondenopvang A Seal in Stellendam en de Menheerse Werf in Middelharnis. Op deze wanden vind je een overzicht van enkele toeristische hoogtepunten op Goeree-Overflakkee.

Meer informatie

Wil je meer informatie over videochat, touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream