RESELLERS GEZOCHT

Interactieve informatievoorziening voor Summa College Eindhoven

 

 

Summa College vergemakkelijkt de toegang tot info

Prestop heeft onlangs twee 27-inch Eminent informatiekiosken met bestickering geplaatst bij Summa College. Deze zuilen voegen zich bij de reeds aanwezige acht zuilen van deze onderwijsinstelling in de Brainport-regio. Wat deze zuilen bijzonder maakt, zijn de ingebouwde speakers in het modulaire frontpaneel en de hoofdtelefoonaansluiting. Hierdoor hebben studenten de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe ze het geluid willen ervaren. De zuil draait op de website en wordt getoond via onze beveiligde browser, SiteKiosk.

 

Verbeterde toegankelijkheid en interactieve ervaring

Met de plaatsing van de Eminent informatiekiosken biedt Summa College een verbeterde toegankelijkheid van informatie aan studenten en bezoekers. Dankzij de zuilen kunnen zij snel en eenvoudig de benodigde informatie raadplegen. Of het nu gaat om roosterwijzigingen, evenementen, nieuwsberichten of andere belangrijke mededelingen, alles is binnen handbereik.

Interactieve functies op de zuilen

De Eminent informatiekiosken zijn uitgerust met diverse interactieve functies die de gebruikerservaring verrijken. Met de ingebouwde speakers kunnen bijvoorbeeld video's en geluidsfragmenten worden afgespeeld, waardoor de informatie tot leven komt. Bovendien is er een koptelefoonaansluiting beschikbaar, zodat studenten in een rustige omgeving naar audio-inhoud kunnen luisteren. Deze flexibiliteit stelt gebruikers in staat om op hun eigen manier informatie te consumeren en zich beter te concentreren.

De voordelen van SiteKiosk

Om een veilige en betrouwbare informatieverstrekking te waarborgen, maakt Summa College gebruik van de beschermende browser SiteKiosk. Deze browser zorgt ervoor dat de zuilen alleen toegang bieden tot de gewenste content en voorkomt dat gebruikers andere websites kunnen bezoeken. Dit minimaliseert het risico op misbruik en biedt een gecontroleerde omgeving voor de interactieve informatieverstrekking.

Naadloze integratie met de bestaande zuilen

De nieuwe Eminent zuilen sluiten naadloos aan bij de reeds aanwezige zuilen van Summa College. De bestickering op de zuilen is zorgvuldig ontworpen om consistentie en herkenbaarheid te waarborgen. Door de uniforme uitstraling blijft de huisstijl van Summa College behouden en ontstaat er een samenhangend geheel.

Conclusie

Dankzij de plaatsing van de Eminent informatiekiosken met interactieve functies biedt Summa College een verbeterde informatievoorziening aan studenten en bezoekers. Met deze zuilen kunnen zij snel en eenvoudig toegang krijgen tot relevante informatie. De ingebouwde speakers en koptelefoonaansluiting bieden een interactieve en aanpasbare ervaring. Bovendien zorgt het gebruik van SiteKiosk als beveiligde browser ervoor dat de gebruikers op een veilige en gecontroleerde manier kunnen genieten van de interactieve informatieverstrekking. De nieuwe Eminent zuilen vormen een naadloze aanvulling op de bestaande zuilen, waarbij de uniforme uitstraling en herkenbaarheid behouden blijven. Kortom, met deze innovatieve toevoeging versterkt Summa College de toegankelijkheid en de kwaliteit van de informatievoorziening voor studenten en bezoekers.

Geïnteresseerd in SiteKiosk en infozuilen voor jouw school, universiteit of hogeschool?

bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan   Contact SiteKiosk   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak