RESELLERS GEZOCHT

Interactieve keukentafel

Unieke functionaliteiten van de touchtafel

Prestop biedt een unieke ervaring met onze interactieve keukentafel. In onze eigen cleanroom voorzien we glas van een touchfolie, waarbij we zelfs de randen van het glas aan de bovenzijde voorzien van dezelfde print als het origineel. Dit bereiken we door gebruik te maken van de grootste scanner van Nederland, normaal gesproken gebruikt voor het scannen van schilderijen.

Innovatieve technologieën

Met een screensaver die hetzelfde motief als de originele keukentafel weergeeft, lijkt onze touchtafel op het eerste gezicht een gewone tafel. Echter, bij aanraking van het scherm of door een object erop te plaatsen, ontgrendelt het interactieve aspect van de tafel. Deze unieke functie is te danken aan objectherkenningstechnologie, waarbij verschillende objecten verschillende touchpunten hebben die door de applicatie worden herkend en omgezet in specifieke acties.

Vraag maatwerk aan

Bezoek ons Interactief Experience Center

De interactieve keukentafel is slechts één van de meer dan 10 verschillende modellen die we hebben opgesteld in ons Interactief Experience Center. Ervaar zelf de mogelijkheden en ontdek hoe deze innovatieve technologieën uw ruimte kunnen transformeren.

Plan showroombezoek in   vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak