RESELLERS GEZOCHT

Interactieve keukentafel

Dinsdag 10 Augustus 2021

Prestop heeft haar eigen cleanroom waar we glas voorzien van een touchfolie. Uniek aan dit product is dat we de de randen van het glas aan bovenzijde van dezelfde print hebben voorzien als het origineel. Dit hebben we kunnen bewerkstelligen door de bovenkant van de tafel te laten scannen in het grootste scanner van Nederland waar normaliter schilderijen worden gescand. 

Door tevens een screensaver te maken met hetzelfde motief lijkt het net op de oorspronkelijke oude keukentafel totdat je het scherm aanraakt of ontgrendeld door er een object op te zetten. 

Het uniek is namelijk van deze touchtafel is dat het ook werkt met objectherkenning. Deze objecten hebben allemaal verschillende touchpunten. De applicatie herkent deze touchpunten en zet ze om in een bepaalde actie. 

De tafel maakt deel uit van wel meer dan 10 verschillende modellen die we hebben opgesteld in ons Interactief experience centre.

Ook interesse in een custom touchtafel. Bel ons op 0499-367600 of stuur een mail naar verkoop@prestop.nl.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak