RESELLERS GEZOCHT

Interactieve lobbytafel

Innovatieve lobby touchtafel

In het Experience Centre van Prestop schittert een waar pronkstuk: de unieke lobby touchtafel. Maar dit is geen gewone tafel - het is een meesterwerk van hergebruik en technologische innovatie. De tafel zelf is oorspronkelijk een oude koffietafel, maar is getransformeerd tot een moderne blikvanger met een scherp randje.

Een ode aan duurzaamheid

Prestop omarmt duurzaamheid op een geheel nieuwe manier met deze lobby touchtafel. Door het hergebruiken van een bestaand meubelstuk tonen ze hun toewijding aan milieubewustzijn. De koffietafel heeft een nieuw leven gekregen, met een frisse nieuwe functie die perfect past in de moderne wereld.

Vraag maatwerk aan

Technologie ontmoet esthetiek: Het designproces

Maar deze touchtafel is meer dan alleen een esthetisch hoogstandje. Het is een samensmelting van technologie en design. Prestop heeft een monitor en een op maat gemaakt touchscreen geïntegreerd, waardoor een naadloze interactieve ervaring ontstaat. Het resultaat is een verbluffend staaltje vakmanschap waarin functionaliteit en schoonheid hand in hand gaan.

Omnitapps: De kers op de taart

Wat deze touchtafel echt tot leven brengt, is de krachtige applicatie van Omnitapps. Hiermee heeft Prestop een dynamische bedrijfspresentatie gecreëerd die de kijker betovert en informeert. Met interactieve elementen en een intuïtieve gebruikersinterface wordt elke presentatie een onvergetelijke ervaring.

Ontdek het zelf: Bezoek ons Experience Center

Ben je benieuwd naar de magie van onze touchtafels en andere innovatieve oplossingen? Breng dan een bezoek aan ons Experience Center en ervaar het zelf. Laat je inspireren door onze creaties en ontdek hoe technologie en design samenkomen in perfecte harmonie.

Conclusie custom touchtafel

De lobby touchtafel van Prestop is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement van creativiteit, duurzaamheid en technologische vooruitgang. Met zijn unieke combinatie van stijl en functionaliteit verlegt Prestop de grenzen van wat mogelijk is in moderne interieurontwerp en technologie.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak