RESELLERS GEZOCHT

Interactieve lobbytafel

Vrijdag 13 Augustus 2021

Covid betekent ook dat we meer thuis werken en wellicht dus ook minder bezoekers op het bedrijf. Het gevolg is ook een bemande receptie niet meer nodig is en dat de medewerkers een rol krijgen als host om gasten te begeleiden. Begeleiden naar bijvoorbeeld een interactieve lobby tafel waar de bezoeker zelfstandig door content kan “bladeren” en zich kan verdiepen in bijvoorbeeld de historie van het bedrijf.

In het Experience centre van Prestop hebben we een heel bijzondere lobby touchtafel. Deze is namelijk gemaakt van een oude koffietafel. Prestop heeft hierin een monitor en een op maat gemaakt touchscreen verwerkt. De applicatie is van Omnitapps. Met Omnitapps hebben we een bedrijfspresentatie gemaakt. 

In de ingang van ons pand staat overigens een digitale receptie lobby. Dus nog voordat we een tour hebben gegeven door ons experience centre heeft u al kennis gemaakt met twee producten van ons.

Meer info over deze tafels treft u hier aan. De website van Omnitapps treft u hier aan.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak