RESELLERS GEZOCHT

Interactieve oplossingen bij het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft ontzettend veel oude foto’s van treinstations in Nederland en wilde deze op een leuke manier delen met bezoekers. In samenwerking met Leisure Expert Group hebben we een interactieve selfie oplossing ontworpen waarmee bezoekers in het museum kunnen “treinen door de tijd”.

Van kaartautomaat tot selfie oplossing

Prestop heeft een oude kaartautomaat van NS omgebouwd tot een complete selfie oplossing. In de kaartautomaat hebben we een 22″ PCAP touchscreen en webcam ingebouwd. Daarnaast hebben we een 65″ ledscherm voorzien van een geharde anti-glare glasplaat en een speciale stalen behuizing met backcover op statief. Zowel de kaartautomaat als het ledscherm zijn gevestigd op een houten podium wat in het geheel te verplaatsen is met een pompwagen.

Met deze selfie oplossing kunnen bezoekers een digitale ansichtkaart versturen vanaf diverse oude stations door heel Nederland. De software die gebruikt wordt is een op maat gemaakte versie van Omnitapps Selfie.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak