Interactieve oplossingen bij het Spoorwegmuseum

Vrijdag 24 Februari 2017

Het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft ontzettend veel oude foto’s van treinstations in Nederland en wilde deze op een leuke manier delen met bezoekers. In samenwerking met Leisure Expert Group hebben we een interactieve selfie oplossing ontworpen waarmee bezoekers in het museum kunnen “treinen door de tijd”.

Van kaartautomaat tot selfie oplossing

Prestop heeft een oude kaartautomaat van NS omgebouwd tot een complete selfie oplossing. In de kaartautomaat hebben we een 22″ PCAP touchscreen en webcam ingebouwd. Daarnaast hebben we een 65″ ledscherm voorzien van een geharde anti-glare glasplaat en een speciale stalen behuizing met backcover op statief. Zowel de kaartautomaat als het ledscherm zijn gevestigd op een houten podium wat in het geheel te verplaatsen is met een pompwagen.

Met deze selfie oplossing kunnen bezoekers een digitale ansichtkaart versturen vanaf diverse oude stations door heel Nederland. De software die gebruikt wordt is een op maat gemaakte versie van Omnitapps Selfie.

 

Informatiezuilen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom