RESELLERS GEZOCHT

Interactieve raam oplossing

Woensdag 18 Augustus 2021

Al ruim 20 jaar geleden installeerde Prestop al de eerste interactieve etalages voor met name makelaars. Door het tekort aan woningen maar ook doordat het aanbod van deze woningen steeds meer via sites zoals Funda en Jaap worden getoond worden deze interactieve oplossingen steeds minder toegepast voor makelaars. 

Daar staat tegenover dat retailers deze extra en zeer attractieve wijze van informatie overbrengen steeds meer toepassen. 

In de showroom van Prestop hebben we meerdere interactieve raamoplossingen waar we ook demonstreren dat je de winkelruit ook kunt gebruiken als shop. Het invoeren van adresgegevens en het betalen gebeurt via de gsm nadat een QR code is gescand.

Meer info over deze toepassingen treft u hier aan. Uiteraard bent u van harte welkom om onze showroom te bezoeken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak