RESELLERS GEZOCHT

Interactieve spiegels CK

In de flagship store Dusseldorf van Calvin Klein zijn door Pretop twee interactieve spiegels gemonteerd.

 

Deze twee op maat gemaakte spiegels zijn voorzien van een 55” scherm, led verlichting aan de twee zijkanten en een RFID tag lezer.

 

Op het moment dat een klant de paskamer inloopt met kleding wordt direct op het scherm weergegeven welk kledingstuk hij/zijn in zijn/haar hand heeft. De touch applicatie biedt als mogelijkheid om aan te geven dat je een andere maat en/of kleur wil hebben van een bepaald kledingstuk. Het juiste kledingstuk wordt gebracht naar de paskamer. Ook is het mogelijk om alsnog hulp aan te vragen via het touchscreen.

 

Uiteraard treft u deze toepassingen ook aan in ons experience centre. Vraag vandaag nog een demo aan. Meer informatie over deze toepassing tref je aan onder deze link.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak