Interactieve tafel voor het Biesbosch Museum

Maandag 06 Januari 2020

Het Biesbosch Museum is een natuurmuseum in de plaats Werkendam in de provincie Noord-Brabant. Op de begane grond van het gebouw is er een ruimte waar de bezoekers worden ontvangen, met een horecavoorziening en een bezoekerscentrum.

Interactieve beleving voor bezoekers

Voor de huidige museale presentatie is een nieuwe opzet bedacht, die aansprekend is voor het hedendaagse publiek. Daarvoor is gekozen voor een touchscreen tafel met een 55" pcap touchscreen met multitouch software Omnitapps4 Composer. Het team van het Biesbosch Museum heeft bij Prestop een Omnitapps4 training gevold, zodat ze zelf een interactieve presentatie kunnen maken en kunnen vullen met eigen content.

 

touchscreen tafels  Omnitapps4  training

Meer informatie

Wil je meer informatie over een trainingOmnitapps4touchscreen tafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream