Interactieve tafel voor het Biesbosch Museum

Maandag 06 Januari 2020

Het Biesbosch Museum is een natuurmuseum in de plaats Werkendam in de provincie Noord-Brabant. Op de begane grond van het gebouw is er een ruimte waar de bezoekers worden ontvangen, met een horecavoorziening en een bezoekerscentrum.

Interactieve beleving voor bezoekers

Voor de huidige museale presentatie is een nieuwe opzet bedacht, die aansprekend is voor het hedendaagse publiek. Daarvoor is gekozen voor een touchscreen tafel met een 55" pcap touchscreen met multitouch software Omnitapps4 Composer. Het team van het Biesbosch Museum heeft bij Prestop een Omnitapps4 training gevold, zodat ze zelf een interactieve presentatie kunnen maken en kunnen vullen met eigen content.

 

touchscreen tafels  Omnitapps4  training

Meer informatie

Wil je meer informatie over een trainingOmnitapps4touchscreen tafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom