RESELLERS GEZOCHT

Interactieve videowall voor Porsche

Dinsdag 11 Oktober 2022

Porsche Nederland met Interactieve videowall

Ter vervanging van een bestaand, niet interactief meubel, heeft Prestop in opdracht van Porsche Nederland een interactieve videowall geinstalleerd in Move. Deze videowall is opgebouwd uit een viertal 55” touch tiles. Hierdoor is een 110” touchscreen ontstaan dat door meerdere personen tegelijkertijd kan worden gebruikt om interactief een schitterende multi touch applicatie te bekijken. Voor de touch applicatie is Omnitapps toegepast dat door de content partner van Porsche, AGH & Friends, werd ingericht nadat ze door Prestop een training hebben gekregen.

Omnitapps voor videowalls

Met Omnitapps kunnen niet alleen interactieve presentaties/applicaties worden gebouwd voor touchtafels en informatiezuilen, maar dus ook voor interactieve videowalls.

Bezoek onze showroom

Uiteraard kan je ook in onze Interactive Experience Center de diverse toepassingen van Omnitapps bekijken, net als andere oplossingen met de 55” touch tiles.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Meer info tref je aan op de videowall pagina en op de Omnitapps pagina.

Move is gevestigd in een gebouw van architect Jan Wils, die ook het Olympisch Stadion ontwierp. Het adres is Stadionplein 28 Amsterdam.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak