RESELLERS GEZOCHT

JCC neemt vijf custom zuilen af

Maatwerk kiosken voor JCC: Prestop levert opnieuw vijf op maat gemaakte kiosken

JCC, onze gewaardeerde partner, heeft opnieuw vijf op maat gemaakte kiosken afgenomen van Prestop. Deze kiosken, elk met een hoogte van 24 inch en in portretmodus, zijn uitgerust met geavanceerde scanner- en printerfunctionaliteiten. De innovatieve applicatie van JCC zal naadloos worden geïntegreerd in deze kiosken.

Vraag maatwerk aan

Op maat gemaakt voor JCC

Bij Prestop begrijpen we het belang van maatwerk. Elk bedrijf heeft unieke behoeften en vereist oplossingen die daar perfect op aansluiten. Daarom hebben we ons opnieuw ingezet om JCC te voorzien van vijf kiosken die volledig zijn afgestemd op hun specifieke eisen.

Hoogwaardige technologie

Onze 24-inch kiosken zijn niet alleen indrukwekkend in formaat, maar ook in functionaliteit. Met geavanceerde scanners en printers ingebouwd, bieden ze een naadloze ervaring voor JCC en hun klanten. Of het nu gaat om het snel digitaliseren van documenten of het direct afdrukken van informatie, deze kiosken leveren topprestaties.

Geïntegreerde applicatie

De kracht van onze kiosken komt volledig tot uiting wanneer ze worden gekoppeld aan de applicatie van JCC. Deze applicatie, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van JCC en hun klanten, zal naadloos worden geïntegreerd in de kiosken. Dit zorgt voor een intuïtieve en efficiënte gebruikerservaring, waardoor zowel JCC als hun klanten optimaal kunnen profiteren van de technologie.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak