RESELLERS GEZOCHT

Je kunt er nog bij zijn! Schrijf je in voor de de interactieve themadagen

Ontdek hoe je omzet verhoogt, wachtrijen verkort en nee-verkoop voorkomt

Prestop heeft het grootste Interactive Experience Center van Europa. Recentelijk hebben we het experience center vernieuwd met de nieuwste producten en oplossingen van Prestop.

Op 19 en 21 april openen we de deuren om jou te mogen ontvangen en praten we je graag bij over alle nieuwe ontwikkelingen. Kom alles te weten over bestelzuilen en interactieve oplossingen voor meer klantbeleving, het bieden van interactieve (product)informatie en laat jouw klanten zelfs producten bestellen die niet op voorraad zijn in de winkel. We infomeren je over de mogelijkheden om eenvoudig je omzet te verhogen en om wachtrijen binnen en buiten te voorkomen.

Maak ook kennis met diverse softwareoplossingen van onze partners en ontmoet onze consultants. We hebben speciale ruimtes ingericht met verschillende thema's zoals de Store of the Future, Foodcorner of the Future, Vending & RFID solutions en Museum of the Future.

Kom je ons bezoeken?

We kijken ernaar uit om je te mogen ontvangen. Wil je ook een lekker broodje voor de lunch? Laat het ons dan even weten, dan krijg je 50% korting. Schrijf je hier in en we zien je graag op 19 of 21 april.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak