Kaas bestelzuilen bij Cheese & More winkels van Henri Willig

Donderdag 12 September 2019

Bij Cheese & More winkels van Henri Willig in Amsterdam kun je tegenwoordig ook kaas bestellen op een bestelzuil. Prestop heeft voor twee winkels een bestelzuil met een 32" PCAP touchscreen geleverd. Op de zuil kunnen toeristen en klanten de webshop met het complete assortiment van kazen en cadeaus bekijken, producten bestellen en thuis laten bezorgen. Op deze manier hoeft men niet de hele dag met een tas met kaas door Amsterdam te sjouwen.

Bestelzuil met custom startpagina

In de winkels van Henri Willig komen toeristen en klanten met verschillende nationaliteiten. Om klanten zo goed mogelijk te helpen heeft Prestop een op maat gemaakte startpagina gemaakt waar je een taal kunt kiezen. Voor een veilige weergave van de startpagina en webshop hebben we gebruikgemaakt van SiteKiosk.

 

Bestelzuilen    SiteKiosk

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom