Kaas bestelzuilen bij Cheese & More winkels van Henri Willig

Donderdag 12 September 2019

Bij Cheese & More winkels van Henri Willig in Amsterdam kun je tegenwoordig ook kaas bestellen op een bestelzuil. Prestop heeft voor twee winkels een bestelzuil met een 32" PCAP touchscreen geleverd. Op de zuil kunnen toeristen en klanten de webshop met het complete assortiment van kazen en cadeaus bekijken, producten bestellen en thuis laten bezorgen. Op deze manier hoeft men niet de hele dag met een tas met kaas door Amsterdam te sjouwen.

Bestelzuil met custom startpagina

In de winkels van Henri Willig komen toeristen en klanten met verschillende nationaliteiten. Om klanten zo goed mogelijk te helpen heeft Prestop een op maat gemaakte startpagina gemaakt waar je een taal kunt kiezen. Voor een veilige weergave van de startpagina en webshop hebben we gebruikgemaakt van SiteKiosk.

 

Bestelzuilen    SiteKiosk

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in