RESELLERS GEZOCHT

Kantine self-service zuilen van Prestop

Innovatie in de kantine

Prestop heeft onlangs in samenwerking met Bovertis een aantal zelfscankassa's geleverd voor een klant. Deze innovatieve oplossing biedt tal van voordelen voor de kantineomgeving.

Vraag maatwerk aan

Self-service gemak

De geleverde self-checkouts zijn ontworpen om het volledige self-service proces te ondersteunen. Ze zijn uitgerust met een plankje voor het dienblad, een scanner, bonprinter en pin terminal. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudig om zelfstandig hun bestellingen te plaatsen en af te rekenen.

Betrouwbare bestelsoftware

De klant van Bovertis heeft zelf de bestelsoftware geleverd. Deze software is naadloos geïntegreerd met de hardware van Prestop, wat zorgt voor een soepel en betrouwbaar bestelproces.

Vraag maatwerk aan

Voordelen van een SCO

Een zelfscankassa biedt verschillende voordelen. Allereerst wordt de doorstroming in de kantine verbeterd, doordat medewerkers minder belast worden met het opnemen van bestellingen. Daarnaast vermindert het de kans op fouten, omdat klanten hun bestellingen zelf invoeren.

Gebruiksvriendelijke interface

De zelfscankassa's zijn voorzien van een gebruiksvriendelijke interface. Klanten kunnen snel en eenvoudig hun bestelling plaatsen zonder hulp nodig te hebben. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie.

Verhoogde klanttevredenheid

Door de inzet van zelfscankassa's kan de klanttevredenheid aanzienlijk worden verhoogd. Klanten waarderen de snelheid en het gemak waarmee ze hun eten en drinken kunnen afrekenen. Dit leidt tot een betere algehele ervaring in de kantine.

Conclusie

Bestelzuilen in de kantine zijn een waardevolle toevoeging. Ze bieden gemak, efficiëntie en verbeteren de klanttevredenheid. Dankzij de samenwerking tussen Bovertis en Prestop kunnen bedrijven profiteren van een geoptimaliseerde self-service oplossing.

Vraag maatwerk aan

Prestop self-service order kiosk cantine

Bekijk de self-service zuil hier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak