Kijkkoker

Woensdag 13 April 2011

Nadat Prestop eerst een drietal videozuilen heeft gemaakt die buiten opgesteld staan in Nijmegen, heeft Prestop wederom een mooi stukje maatwerk mogen opleveren. Deze keer is in opdracht van Wennekes Multimedia een “kijkkoker” gemaakt die geïntegreerd is in de doorgang van een parkeergarage. Door op een knop te drukken activeert de gebruiker een video die wordt afgespeeld op een 42” portrait lcd scherm. Voor zijn/haar gevoel kijkt de gebruiker echter naar een bewegend beeld wat zich in de verte afspeelt en lijkt het alsof ze naar een stukje verleden kijken.

De uitdaging in dit traject dat deze buitenkast niet alleen vandaalbestendig moest zijn maar ook goedgekeurd moest worden door de bewonerscommissie, gemeente en uiteraard de opdrachtgever. De kijkkoker is door Prestop ontworpen, geproduceerd en uiteindelijk door de eigen installatiedienst geïnstalleerd. Voor onderhoud en beheer van de kijkkoker is er een onderhoudscontract afgesloten zodat er binnen 24 uur een eventuele storing wordt opgelost. Het resultaat kunt u bekijken op het St. Josephhof te Nijmegen.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom