Kijkkoker

Woensdag 13 April 2011

Nadat Prestop eerst een drietal videozuilen heeft gemaakt die buiten opgesteld staan in Nijmegen, heeft Prestop wederom een mooi stukje maatwerk mogen opleveren. Deze keer is in opdracht van Wennekes Multimedia een “kijkkoker” gemaakt die geïntegreerd is in de doorgang van een parkeergarage. Door op een knop te drukken activeert de gebruiker een video die wordt afgespeeld op een 42” portrait lcd scherm. Voor zijn/haar gevoel kijkt de gebruiker echter naar een bewegend beeld wat zich in de verte afspeelt en lijkt het alsof ze naar een stukje verleden kijken.

De uitdaging in dit traject dat deze buitenkast niet alleen vandaalbestendig moest zijn maar ook goedgekeurd moest worden door de bewonerscommissie, gemeente en uiteraard de opdrachtgever. De kijkkoker is door Prestop ontworpen, geproduceerd en uiteindelijk door de eigen installatiedienst geïnstalleerd. Voor onderhoud en beheer van de kijkkoker is er een onderhoudscontract afgesloten zodat er binnen 24 uur een eventuele storing wordt opgelost. Het resultaat kunt u bekijken op het St. Josephhof te Nijmegen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding