RESELLERS GEZOCHT

Kleurrijke aanmeldzuilen met printers en scanners

Alphatronics is een Belgisch familiebedrijf van innovators. Sinds 1987 transformeren ze de toekomst van “Access Technology” met hoogwaardige oplossingen, gecombineerd met geavanceerde product-expertise.

Hun missie is het voorzien van toegangsbeheer oplossingen met een exclusief design en innovatieve technologie om steden/bedrijven te optimaliseren, te ontzorgen en om informatie te delen. Ze hebben nu twee Prestop aanmeldzuilen voor hun klant in ontvangst mogen nemen.

Aanmeldzuil met A4 printer en scanner

De Eminent lijn van Prestop kan breed worden ingezet. Als bestelzuil, informatiezuil, en ook zeker als aanmeldzuil. Prestop kan meerdere opties toevoegen aan de 24" landscape lijn. Zo kunnen we een QR-code scanner, document scanner en label printer toevoegen. Voor deze zuilen hebben we een scanner en A4 printer ingebouwd zodat ze voor een stukje toegangscontrole zorgen.

Prestop aanmeldzuil Eminent 24 scanner printer

Bekijk de zuilen up-close in deze video!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak