RESELLERS GEZOCHT

Laffa self-service QSR desk zuil perfect voor de Midden-Oosten street food

Woensdag 24 November 2021

Een laffa is van oorsprong een Irakees platbrood, dat in veel landen in het Midden-Oosten wordt gegeten. Laffa's worden gebakken in een traditionele tanooroven, een kleioven uit het Midden-Oosten die al eeuwenlang wordt gebruikt voor het bakken van een verscheidenheid aan gebak. Bij Laffa kun je het échte eten uit het Midden-Oosten proeven en sinds kort dit bestellen via de Prestop self-order kiosk.

QSR bestelzuil voor Laffa

Eind oktober is er bij Laffa deze bestelzuil QSR geleverd. Dit 24" balie model is uitermate geschikt voor dit street food (QSR) restaurant, maar is daarnaast ook geschikt als zelfscankassa door zijn bonprinter en QR/barcode scanner. Zowel de klant als de keuken krijgt een bonnetje van de bestelling.

Voor deze vestiging van Laffa zorgt de bestelzuil ervoor dat de medewerkers zich volledig kunnen focussen op het maken van de lekkerste gerechten. Een ander groot voordeel is dat de klanten hun bestelling buiten kunnen plaatsen en betalen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk en snel on-the-go iets meenemen zonder een CoronaCheck te hoeven doen.

De bestelsoftware is van Jamezz, waarbij SiteKiosk ervoor zorgt dat de klant de applicatie niet kan verlaten.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen voor qsr's, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak