PERSONEEL GEZOCHT

Lantarenvenster ticket bestelzuil

Dinsdag 22 Juni 2021

LantarenVenster is het theater voor de betere films en de beste jazz in Rotterdam. Met ruim 9600 filmvoorstellingen per jaar, meer dan 120 concerten, diverse grote festivals, educatieprojecten, congressen en andere publieksevenementen is er zeven dagen per week altijd wat te beleven. Met vijf filmzalen is er elke week een nieuw filmprogramma vol met de mooiste films.

Een toegangsbewijs voor deze films is nu ook te koop via één van de bestelzuilen van Prestop. In samenwerking met het ticket bestel applicatie provider is er een totaaloplossing geleverd.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding