RESELLERS GEZOCHT

Leer alles over ijs en bestelzuilen op de Ranson Icedays

Ijssalon Matteo

Alles voor de ijsbranche op de Icedays

Ranson organiseert voor de zoveelste keer de Ranson Icedays, in samenwerking met Carpigiani, om het aankomende ijsseizoen feestelijk in te zetten!

In een ontspannen atmosfeer maak je kennis met de nieuwe smaken en trends die de ijsspecialisten en leveranciers meebrengen, waaronder Prestop. Op maandag zullen Prestop en andere partners en leveranciers demonstraties geven, terwijl op dinsdag de top van Belgische ijsbereiders strijdt om de titel van Belgisch Kampioen IJsbereiden 2024.

Gedurende deze tweedaagse staan echte experts uit de ijsindustrie klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ze combineren het plezierige met het praktische en zorgen voor heerlijke hapjes en drankjes.

Data: Maandag en dinsdag, 26 en 27 februari van 11u00 tot 19u00, Pulsebaan 54 in Zandhoven, België.

Schrijf je gratis in voor de Ranson Icedays 2024

Luister naar hoe bestelzuilen Lorenzo Ijssalon helpen

Lorenzo Ijssalon case interview video semi-outdoor bestelzuil Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak