Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Let's Grow koopt 32" zuil en Sitekiosk voor beurzen

Woensdag 29 Juli 2020

LetsGrow.com is een leidend platform van de glastuinbouw, zowel nationaal als internationaal, waarbij glastuinbouwtelers zich kunnen aansluiten om inzicht te krijgen in wat er in de kas gebeurt. Via data levert Let’s Grow analyses en adviezen die leiden tot een hoger rendement.

De eerste beurs was alweer een feit en daarvoor hebben ze een 32” Full HD informatiezuil gekocht met PC en SiteKiosk (PT-KIOSK-EM32L). Om de kiosk veilig van beurs naar beurs te kunnen vervoeren hebben ze ook een flightcase gekocht. Het scherm is edge-to-edge, zodat het makkelijk schoon te maken is en er geen randjes zijn waarin vuil kan blijven zitten. 

Op de kiosk staat dus Sitekiosk waarop hun website wordt getoond. Zo kunnen bezoekers van beurzen zelfstandig info opzoeken over het bedrijf, maar kunnen medewerkers ook hun praatje doen en tegelijkertijd verduidelijken wat ze bedoelen aan de bezoeker door deze naar de juiste pagina op de site te leiden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, SiteKioskcomputers of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding