Let's Grow koopt 32" zuil en Sitekiosk voor beurzen

Woensdag 29 Juli 2020

LetsGrow.com is een leidend platform van de glastuinbouw, zowel nationaal als internationaal, waarbij glastuinbouwtelers zich kunnen aansluiten om inzicht te krijgen in wat er in de kas gebeurt. Via data levert Let’s Grow analyses en adviezen die leiden tot een hoger rendement.

De eerste beurs was alweer een feit en daarvoor hebben ze een 32” Full HD informatiezuil gekocht met PC en SiteKiosk (PT-KIOSK-EM32L). Om de kiosk veilig van beurs naar beurs te kunnen vervoeren hebben ze ook een flightcase gekocht. Het scherm is edge-to-edge, zodat het makkelijk schoon te maken is en er geen randjes zijn waarin vuil kan blijven zitten. 

Op de kiosk staat dus Sitekiosk waarop hun website wordt getoond. Zo kunnen bezoekers van beurzen zelfstandig info opzoeken over het bedrijf, maar kunnen medewerkers ook hun praatje doen en tegelijkertijd verduidelijken wat ze bedoelen aan de bezoeker door deze naar de juiste pagina op de site te leiden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen, SiteKioskcomputers of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding