RESELLERS GEZOCHT

Maak kennis met een bestelzuil en met Rabo Omnikassa

Dinsdag 03 Mei 2022

Ontzorg je personeel, verhoog je omzet

Personeelstekort blijft een groot probleem in de horecabranche. Het vinden en behouden van personeel is voor veel ondernemingen een uitdaging. Prestop en Rabo Omnikassa kunnen je daarbij helpen! Met een bestelzuil van Prestop neem je namelijk het volledige bestelproces uit handen van je personeel. Met de software-oplossingen van onze partners zorgen we dat de volledige menukaart wordt weergegeven op de bestelzuil. Ook kunnen er eenvoudig upsell-mogelijkheden naar wens worden toegevoegd aan het bestelproces. De ingebouwde pinterminal zorgt met de oplossing van Rabo Omnikassa voor een soepel bestelproces. Je personeel kan zich dus bezig houden met het voorbereiden en uitserveren van de bestellingen.

Ervaar het gemak live

Wil je live ervaren hoe een bestelzuil je het werk uit handen neemt? Dan ontmoeten we je graag op 17 en 19 mei tijdens de interactieve themadagen om dit te demonstreren. Vul hier het registratieformulier in.

Hieronder vind je een video van het bestelproces live bij De Broodjesbus waar Prestop een bestelzuil heeft geplaatst en geïnstalleerd met bestelsoftware en Rabo Omnikassa.

Bestelzuil interactieve themadagen Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak