Maatwerk informatiezuilen van Westen Mannen

Dinsdag 25 Augustus 2015

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar.

Op 21 augustus 2015 is de compleet vernieuwde winkel geopend, met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Met trots mogen we zeggen dat Prestop en Prestop Creations voor Van Westen mannen 2 unieke 32” maatwerk informatiezuilen hebben gemaakt waarbij de modernste touchtechniek en de Omnitapps multi-touch software zijn gecombineerd met de unieke vintage uitstraling van blank gelakt cortenstaal.

 

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom