Maatwerk informatiezuilen van Westen Mannen

Dinsdag 25 Augustus 2015

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar.

Op 21 augustus 2015 is de compleet vernieuwde winkel geopend, met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Met trots mogen we zeggen dat Prestop en Prestop Creations voor Van Westen mannen 2 unieke 32” maatwerk informatiezuilen hebben gemaakt waarbij de modernste touchtechniek en de Omnitapps multi-touch software zijn gecombineerd met de unieke vintage uitstraling van blank gelakt cortenstaal.

 

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream