Ben jij onze nieuwe collega?

Maatwerk informatiezuilen van Westen Mannen

Dinsdag 25 Augustus 2015

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar.

Op 21 augustus 2015 is de compleet vernieuwde winkel geopend, met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geïntegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Met trots mogen we zeggen dat Prestop en Omnivision voor Van Westen mannen 2 unieke 32” maatwerk informatiezuilen hebben gemaakt waarbij de modernste touchtechniek en de Omnitapps multi-touch software zijn gecombineerd met de unieke vintage uitstraling van blank gelakt cortenstaal.

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding