RESELLERS GEZOCHT

Medische training met Sectra en Prestop touchtafel

Maandag 17 Juli 2017

Sectra (STO: SECT B) biedt oplossing voor medisch onderwijs en klinische training met de Sectra Education Portal op een Prestop touchtafel. Deze touchtafel is nu in gebruik bij het Amsterdamse Centrum voor Radiologische Anatomie (ACRA). ACRA is onderdeel van het Academisch Medisch Centrum (AMC) in Amsterdam. Zo kunnen leraren en studenten op een interactieve manier het menselijk lichaam bekijken.

Om de radiologie en de anatomie dichter bij elkaar te brengen worden lichamen voor het AMC Amsterdam nu gescand en gerenderd. Leraren en studenten kunnen hierdoor tijdens hun opleiding herhaaldelijk toegang krijgen tot deze cases.

Via Sectra Education Portal kunnen de cases gedeeld worden met andere portalgebruikers en zijn deze ook op afstand toegankelijk voor docenten en studenten. Dit creëert een internationale werkruimte waarin gebruikers – van over de hele wereld – van elkaar leren.

“To interact with the 3D renderings on the Sectra Table enables our students to learn and explore in a realistic environment. The portal itself is yet another way for enhancing medical training since students can access cases from their own workstations,” says Bernadette S de Bakker, MD Lecturer in Anatomy and Embryology at Academic Medical Center.

Momenteel heeft het AMC Amsterdam ongeveer 500 bestaande CT-cases met een geheel lichaam en zal deze touchtafel gebruikt worden en jaarlijks zo’n 150 cases behandelen.

 

touchscreen tafels

Over Sectra medische training

Met de mogelijkheid van herhaalde interactie met virtuele representaties van echte lichamen die door klinische beeldvorming worden gemaakt door hun opleiding, kunnen studenten, bewoners en medische professionals inzicht krijgen in het anatomie en de functies en processen in het lichaam. Eenvoudige toegang tot alle soorten medische beelden, inclusief 3D-weergaven, biedt de mogelijkheid om anatomische variaties te demonstreren en in combinatie met de mogelijkheid om meerdere gevallen te bestuderen, draagt dit bij tot een betere medische opleiding en klinische training.

Over de Prestop touchtafel

Met een (smart) touchtafel kunt u bezoekers informeren en amuseren op een aantrekkelijke manier. De Touch tafels zijn zo ingericht dat meerdere personen gelijktijdig van het touchscreen gebruik kunnen maken. U kunt bij ons ook terecht voor interactieve bedrijfspresentaties. Zo kunnen wij bij elke touchtafel multitouch software Omnitapps leveren. Bij de “oplossingen” treft u toepassingen aan van producten met Omnitapps. Uiteraard bent u van harte welkom om deze te bekijken en testen in ons Interactive Experience Center.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak