RESELLERS GEZOCHT

Meierijstad

Vrijdag 18 Juni 2021

Meierijstad is de plek voor genieters maar nu ook om één van de 18 informatiezuilen van Prestop tegen te komen in één van de dertien dorpen Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel, Erp, Boerdonk, Boskant, Eerde, Keldonk, Mariaheide, Nijnsel, Olland, Wijbosch en Zijtaart.

 

De 24” portrait zuilen zijn in opdracht geplaatst van de afdeling Toeristische Informatiepunten Meierijstad en tonen alle informatie over wat er in deze regio te zien is.

 

Het pakket Sitekiosk zorgt ervoor dat bezoekers alleen op de website bezoekmeierijstad.nl blijven. Uiteraard werd de zuil door ons bestickerd en door onze eigen installatiedienst aangesloten.

 

In de loop van de zomer wordt er nog twee balie modellen geleverd.

 

Meer info over deze producten treft u aan op deze pagina. Uiteraard treft u ze ook aan in ons Interactive Experience Centre. U kunt een “bezoek” aan dit grootste demo centrum van Europa brengen online of op locatie. Gebruik deze link om een afspraak in te plannen of bel ons.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak