Mooie interactieve stand voor Outokumpu tijdens Stainless Steel World Conferentie

Dinsdag 17 November 2015

Voor de Finse producent van roestvrij staal, Outokumpu leverde Prestop Rental tien 32″ touchscreens, een 55″ LCD scherm, een Videowall en een Giantline Smart touchtafel voor tijdens de Stainless Steel World Conferentie & Exhibition 2015 in het MECC in Maastricht.

Prestop Creations maakte voor deze interactieve oplossingen een gepersonaliseerde Omnitapps multitouch presentatie met daarin een puzzle game, een memo game, een quiz en een matchgame.

De stand is erg mooi geworden en we wensen Outokumpu veel succes!

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in