RESELLERS GEZOCHT

Motiv en Medicore presenteren met multitouch software Omnitapps

Prestop Rental biedt complete turn key touch oplossingen. Dit wil zeggen dat naast het huren van apparatuur u bij Prestop Rental ook terecht kunt voor het inzetten van touchscreen applicaties voor uw beurs of evenement. Deze applicaties, ontwikkeld door zusterbedrijf Omnivision kan maatwerk zijn of standaard touch applicaties die worden aangepast aan de huisstijl en wensen.

Zo slaan Motiv en Omnivision de handen ineen om op 2 beurzen een presentatie te geven met de multitouch software Omnitapps. Door de presentaties op de stand te verrijken met afbeeldingen, PDF-files, video’s en realtime websites wil Motiv meer dynamiek creëren om zo hun kennis en informatie op een interactieve en innovatieve manier over te dragen aan de doelgroep en potentiële klanten.

Op de Zorg en ICT 13 t/m 15 maart in Jaarbeurs Utrecht is de presentatie zichtbaar op 2x 22” touchscreens van Prestop Rental.  Prestop Rental mocht ook nog een 65” scherm leveren waarop diverse filmpjes werden getoond.

Voor Medicore ontwikkelde Omnivision een op maat gemaakt touchscreen applicatie die video’s kan afspelen op meerdere beeldschermen. Terwijl de video speelt verandert de verlichting synchroon met de video.  Tegelijkertijd worden ook twee Android-apparaten tegen de muur geactiveerd via Wi-Fi die ook de video laten afspelen. Wanneer de video niet afspeelt wordt er een slideshow gespeeld. De touchscreens werden uiteraard geleverd door Prestop Rental.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak