Motiv en Medicore presenteren met multitouch software Omnitapps

Woensdag 13 Maart 2013

Prestop Rental biedt complete turn key touch oplossingen. Dit wil zeggen dat naast het huren van apparatuur u bij Prestop Rental ook terecht kunt voor het inzetten van touchscreen applicaties voor uw beurs of evenement. Deze applicaties, ontwikkeld door zusterbedrijf Prestop Creations kan maatwerk zijn of standaard touch applicaties die worden aangepast aan de huisstijl en wensen.

Zo slaan Motiv en Prestop Creations de handen ineen om op 2 beurzen een presentatie te geven met de multitouch software Omnitapps. Door de presentaties op de stand te verrijken met afbeeldingen, PDF-files, video’s en realtime websites wil Motiv meer dynamiek creëren om zo hun kennis en informatie op een interactieve en innovatieve manier over te dragen aan de doelgroep en potentiële klanten.

Op de Zorg en ICT 13 t/m 15 maart in Jaarbeurs Utrecht is de presentatie zichtbaar op 2x 22” touchscreens van Prestop Rental.  Prestop Rental mocht ook nog een 65” scherm leveren waarop diverse filmpjes werden getoond.

Voor Medicore ontwikkelde Prestop Creations een op maat gemaakt touchscreen applicatie die video’s kan afspelen op meerdere beeldschermen. Terwijl de video speelt verandert de verlichting synchroon met de video.  Tegelijkertijd worden ook twee Android-apparaten tegen de muur geactiveerd via Wi-Fi die ook de video laten afspelen. Wanneer de video niet afspeelt wordt er een slideshow gespeeld. De touchscreens werden uiteraard geleverd door Prestop Rental.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding