RESELLERS GEZOCHT

Museum Connections 30 en 31 maart in Parijs - bezoek ons!

Woensdag 02 Maart 2022

Op 30 en 31 maart staat Prestop op de Museum Connections in Parijs. 

Op de 26e editie van de beurs zullen we samen met Artimedes te vinden zijn met een prachtige bestelzuil. De oplossing is in stand gekomen samen met Artimedes en is perfect geschikt voor musea. Met de bestelzuil kunnen museumbezoekers losse of ingelijste giclée kunstreproducties bestellen waarvoor jouw museum een riant percentage van de omzet van krijgt! Deze zijn bijvoorbeeld te plaatsen bij de museum shop. Dan kunnen bezoekers, geïnspireerd door hun bezoek aan je museum, zin hebben om zelf wat kunst/historie in huis te halen.

Laurens Aelberts vertelt je graag meer over hoe onze interactieve oplossing voor jou werkt!

Bestel je badge hier!

Museum Magazine ter inspiratie

Naast deze bestelzuil heeft Prestop al vele andere oplossingen voor musea geleverd. Een selectie daarvan staan in ons Museum Magazine. Deze kan je nu opvragen in de link hieronder!

Museum Magazine

 

Tot ziens op de Artimedes en Prestop stand 36A!

Paris Expo Porte de Versailles - Exhibition Hall 3

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor een gratis (digitale) demo.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak