RESELLERS GEZOCHT

Museum Vakdagen waren een succes

Vrijdag 05 November 2021

Een goede beurs met veel interessante bezoekers. De Museum Vakdagen waren voor Omnivision en Prestop een goede plek om de mooie oplossingen te laten zien. Zowel de hardware en software waren veelbekeken. Omnitapps4 stond op de 32" informatiezuil, de 55" smart touchtafel, de coffeetafel en de kidstafel van Prestop. Op de 32" zuil stond een mooie demo van de Omnitapps4 Museum configuratie. Op de coffeetafel een configuratie die uitlegde wat Prestop en Omnitapps doen en zijn. Op de 55" smart touchtafel een aantal configuraties van musea van over de jaren. Op de kidstafel waren leuke spelletjes te spelen van Omnitapps Games.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over deze of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 607  | omnitapps@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak