NIEUW 75” videowall touchscreen

Dinsdag 30 Juni 2020

Naast de 55” videowall touchscreens zijn er nu ook 75” pcap touch videowall schermen verkrijgbaar bij Prestop. Deze touch videowall schermen hebben een rand/bezel van slechts 13 mm. Dit maakt deze schermen uniek en ideaal om een touch wall op te bouwen.

Uiteraard zijn beide schermen te zien in ons Interactive Experience Centre.

Tot eind van dit jaar wordt er bij elk scherm gratis een beugel geleverd van AlpsAV. Uniek van deze beugels is dat deze contactloos het scherm naar voren beweegt en uiteraard naar achteren. Hierdoor is de kans op beschadiging zeer gering, dit t.o.v. de pop-out beugels waarbij het scherm handmatig en met veel druk op het scherm ontgrendeld moet worden. Voor meer informatie, klik op de button.

videowall touchscreens

Zie het scherm in actie hier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding