RESELLERS GEZOCHT

Nieuw! De 27 inch portrait Eminent zuil (met signage bordje!)

Maandag 05 December 2022

Bij Prestop zijn we continu aan het innoveren als Value Added Manufacturer. Nieuwe hardware en software, IT kennis, productontwikkeling en design: zo blijven we aan kop lopen als dé grootste fabrikant binnen de Benelux van bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens.

 

Een perfecte maat touchscreen als zuil

We zijn trots om het nieuwste product aan te kondigen: Onze 27" Eminent portrait! We verkopen en verhuren al langer 27" landscape zuilen als informatiezuil, maar hebben dan nu eindelijk een 27" portrait aan ons aanbod toegevoegd. Bijzonder bij de introductie is dat we gelijk een signage-bordje boven het scherm hebben toegevoegd als optie. Deze is inmiddels ook beschikbaar voor de 24" en 32" Eminent zuilen en geeft een extra mogelijkheid om de aandacht te trekken of een boodschap over te brengen. 

Modulair en breed inzetbaar

De frontplaat aan de voorkant is volledig modulair, dus we kunnen er een scanner, printer en pin-unit inbouwen. Een bakje achterop zorgt voor ruimte voor de printer, zodat er een grotere rol in kan.

Alexander Aelberts, CEO van Prestop: "We verkopen al een tijdje de 24" en 32" variant van de populaire Eminent lijn. Wat we zagen, was dat een scherm van 27" portrait miste in de line-up, terwijl we dit wel als landscape aanbieden. Nadat we een prototype hebben gemaakt, hebben we bevonden dat we deze versie zo snel mogelijk moesten gaan maken, de maat is perfect. Een duidelijk beeld, niet te groot niet te klein, een perfecte tussenmaat, dat vinden we van de nieuwe zuil. Perfect te gebruiken als wat voor zuil dan ook, zoals informatiezuil, aanmeldzuil en bestelzuil."

 

Geïnteresseerd in deze 27" Eminent bestelzuil?

Bekijk de zuil en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak