RESELLERS GEZOCHT

Nieuw! De balie zuil met LED rand! Trek de aandacht naar je toe.

Bij Prestop zijn we continu aan het innoveren als Value Added Manufacturer. Nieuwe hardware en software, IT kennis, productontwikkeling en design: zo blijven we aan kop lopen als dé grootste fabrikant binnen de Benelux van bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens.

Primeur: balie zuil met LED rand

We zijn trots om het nieuwste product aan te kondigen: Een balie zuil met LED rand! Deze LED rand is volledig aan te passen via een afstandsbediening in één kleur of continu veranderend tussen kleuren! Kijk wat past bij jouw branding en geef de klant een extra stukje beleving. Daarnaast zal de klant sneller naar de zuil stappen want deze valt eerder op door de signage. Het 22" touchscreen is een goede maat voor op een balie, waardoor de unit niet te groot of te klein is. 

Zeer divers inzetbaar

Doordat de zuil modulair is ontworpen vanaf het begin is deze zeer divers inzetbaar. Hij is te gebruiken als informatiezuil, maar door het toevoegen van zaken zoals een scanner, printer en pin-unit, is deze ook in te zetten als aanmeldzuil en bestelzuil.

 

Alexander Aelberts, CEO van Prestop: "Met dit balie model breiden we de Evolution lijn verder uit om onze klanten een completer aanbod te kunnen geven. In deze drukke tijden met personeelstekort en stijgende kosten zijn wij er om het voor de ondernemer gemakkelijker te maken met deze zuil. Personeelstekort aan de balie? We hebben de aanmeld en informatie-oplossing. Een kant-en-klare oplossing nodig voor in het take-away restaurant, maar je hebt geen plek voor een staand model? Ons nieuwe baliemodel zal de druk wegnemen van je personeel en zorgen voor kostenbesparing en extra omzet als bestel variant."

 

Benieuwd naar onze nieuwe balie zuil?

De afgelopen tijd heeft Prestop verschillende nieuwe producten geïntroduceerd, zoals de semi-outdoor bestelzuil en de Kiosk Evolution Outdoor. Bekijk ook eens het gehele aanbod van bestelzuilen en informatiezuilen. Wil je de producten ervaren in ons experience center? Neem dan contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak