RESELLERS GEZOCHT

Nieuw! De Kiosk Evolution 32 inch PAY!

Maandag 10 Juli 2023

Bij Prestop streven we voortdurend naar innovatie als Value Added Manufacturer. Door voortdurende ontwikkelingen op het gebied van hardware en software, het vergaren van IT-kennis, productontwikkeling en design, blijven we toonaangevend als de grootste fabrikant in de Benelux op het gebied van bestelzuilen, informatiezuilen, touchtafels en touchscreens.

 

De Evolution, geëvolueerd

We zijn trots om ons nieuwste product aan te kondigen: Onze 32" Evolution portrait! We verkopen al langer Evolution zuilen, ook als 32" landscape, maar nu hebben we eindelijk verschillende 32" portrait varianten aan ons aanbod toegevoegd. Bijzonder bij de introductie is dat we gelijk drie varianten introduceren: twee staande modellen en een wandmodel. 

 

 

Enkelzijdig en dubbelzijdig

Het mooie aan de nieuwe Evolution lijn is dat de module inzetbaar is als enkelzijdige en dubbelzijdige variant. De voet is speels ontworpen en het scherm zelf heeft een volledig glazen voorkant waardoor deze eenvoudig is schoon te maken. 

Wandmodel

Doordat de unit zo plat is, is het model uitstekend geschikt om aan de muur te hangen. 

Zeer veelzijdig

Deze kiosk is ongelooflijk veelzijdig. Hij is vanaf het begin modulair ontworpen, waardoor hij op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het frontpaneel is volledig modulair, waardoor tijdens het bouwproces een scanner en printer kunnen worden toegevoegd. Hij kan dienen als informatiekiosk, maar door de scanner, printer en pinapparaat, kan de zuil ook als registratie- en bestelkiosk worden ingezet.

prestop kiosk evolution 32 inch modellen

Alexander Aelberts, CEO van Prestop: "Om ons Evolution aanbod aan te vullen met grote portrait schermen, hebben we naar mijn mening goed ons best gedaan om deze nieuwe producten neer te zetten. Ik ben dan ook trots op het team dat we het zo mooi, slank en veelzijdig hebben kunnen maken."

 

Geïnteresseerd in deze 32" Evolution (bestel)zuil?

Bekijk de zuil en vraag vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak