RESELLERS GEZOCHT

Nieuw: Kiosk Luminant semi-outdoor bestelzuil

Dinsdag 12 April 2022

Bestelgemak voor binnen en buiten

Prestop introduceert de Kiosk Luminant semi-outdoor bestelkiosk. Met deze kiosk beperk je het bestelgemak van je klanten niet tot in je winkel, restaurant of lunchroom, maar bied je ook buiten een ideale oplossing om je klanten hun bestelling te laten doen. De semi outdoor kiosk is ideaal om in te zetten in ruimtes met veel glas, onder een overkapping of in een eventtent. De kiosk is voorzien van vier geremde wielen en is hiermee dus eenvoudig te plaatsen op iedere gewenste plek. De bestelzuil is voorzien van een dakje zodat enkele druppels regen geen schade veroorzaken aan de zuil. Tevens zorgt het dakje ervoor dat het scherm gedeeltelijk wordt afgeschermd tegen invallend licht van boven en zijn er in het dakje ventilatoren en een speciaal filter in verwerkt.

Leverbaar als single en duo variant én modulair

De semi outdoor kiosk is verkrijgbaar in zowel single als duo variant. De single variant is uitgerust met een 32" high brightness scherm en de duo variant met aan een zijde een 27" monitor en aan de andere kant een 32" high brightness monitor. Daarbij is de kiosk uitbreidbaar met bijvoorbeeld een barcode scanner en bonprinter. Hiermee is de kiosk dus aan te passen aan jouw wensen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we bieden.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak