Ben jij onze nieuwe collega?

Nieuw: Kiosk Outdoor unit

Dinsdag 26 April 2022

Bied je gebruikers een interactieve ervaring

De nieuwe Kiosk Outdoor unit van Prestop is de ideale oplossing voor het bieden van een interactieve ervaring buiten. De kiosk is waterdicht en het 1000nit high brightness scherm zorgt voor een goede leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Het glas is optically bonded waardoor er geen stof en vocht tussen het glas en het scherm kan komen. Ook zorgt deze techniek voor een betere beeldkwaliteit en versterkt dit het glas. Deze eigenschappen maken van de Kiosk Outdoor unit dus de ideale oplossing voor buiten gebruik.

Modulair, dus uitbreidbaar

De Kiosk Outdoor unit is modulair, dus aan te passen naar uw wensen. Zo kan de kiosk worden voorzien van een barcode scanner, bonprinter of pin terminal naar wens.

Benieuwd naar onze (outdoor) oplossingen?

De afgelopen tijd heeft Prestop verschillende nieuwe outdoor producten geïntroduceerd, zoals de semi-outdoor bestelzuil en de Kiosk Evolution Outdoor. Bekijk ook eens het gehele aanbod van bestelzuilen en informatiezuilen. Wil je de producten ervaren in ons experience center? Neem dan contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding