RESELLERS GEZOCHT

Nieuw: Kiosk Outdoor unit

Bied je gebruikers een interactieve ervaring

De nieuwe Kiosk Outdoor unit van Prestop is de ideale oplossing voor het bieden van een interactieve ervaring buiten. De kiosk is waterdicht en het 1000nit high brightness scherm zorgt voor een goede leesbaarheid onder alle weersomstandigheden. Het glas is optically bonded waardoor er geen stof en vocht tussen het glas en het scherm kan komen. Ook zorgt deze techniek voor een betere beeldkwaliteit en versterkt dit het glas. Deze eigenschappen maken van de Kiosk Outdoor unit dus de ideale oplossing voor buiten gebruik.

Modulair, dus uitbreidbaar

De Kiosk Outdoor unit is modulair, dus aan te passen naar uw wensen. Zo kan de kiosk worden voorzien van een barcode scanner, bonprinter of pin terminal naar wens.

Benieuwd naar onze (outdoor) oplossingen?

De afgelopen tijd heeft Prestop verschillende nieuwe outdoor producten geïntroduceerd, zoals de semi-outdoor bestelzuil en de Kiosk Evolution Outdoor. We maken ook maatwerk! Bekijk ook eens het gehele aanbod van bestelzuilen en informatiezuilen

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak