Nieuw! Onze Objectherkenning Touchtafel

Donderdag 19 Maart 2020

De mooiste touchtafel ter wereld

Tijdens Euroshop hebben we de mooiste touchtafel ter wereld geïntroduceerd. Deze 55” touchtafel is niet alleen geschikt voor multi-touch applicaties, maar ook voor objectherkenning. Dit door toepassing van hetzelfde 55” touchscherm wat we ook toepassen in onze interactieve videowalls. Dit touchscreen reageert niet alleen heel goed op uw aanraking, het is ook zeer helder en heeft een bezel van slechts 6 mm. Dit maakt het niet alleen de mooiste, maar eveneens een unieke touchtafel.

Tot 4 objecten

Zet tot 4 verschillende objecten op het scherm om informatie over de producten te tonen.

100 touchpunten

Het scherm heeft in totaal maar liefst 100 touchpunten, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd op het scherm bezig kunnen zijn.

Perfecte touch

De touchtafel heeft een 55" touchscreen waarvan het glas slechts 3.3 mm dun is. Dit zorgt voor een gladde en aangename touch, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een kristalhelder beeld.

Robuuste en edele materialen

Deze touchtafel is zeer stevig en bestendig door de hoge-kwaliteit materialen, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik voor gebruik waar dan ook, van retail tot zorgcentra.

Prestop Object Recognition Touch Table

Prestop Objectherkenning touchtafel

Bekijk de video!

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchtafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream