RESELLERS GEZOCHT

Nieuw! Onze Objectherkenning Touchtafel

De mooiste touchtafel ter wereld

Tijdens Euroshop hebben we de mooiste touchtafel ter wereld geïntroduceerd. Deze 55” touchtafel is niet alleen geschikt voor multi-touch applicaties, maar ook voor objectherkenning. Dit door toepassing van hetzelfde 55” touchscherm wat we ook toepassen in onze interactieve videowalls. Dit touchscreen reageert niet alleen heel goed op uw aanraking, het is ook zeer helder en heeft een bezel van slechts 6 mm. Dit maakt het niet alleen de mooiste, maar eveneens een unieke touchtafel.

Tot 4 objecten

Zet tot 4 verschillende objecten op het scherm om informatie over de producten te tonen.

100 touchpunten

Het scherm heeft in totaal maar liefst 100 touchpunten, waardoor meerdere mensen tegelijkertijd op het scherm bezig kunnen zijn.

Perfecte touch

De touchtafel heeft een 55" touchscreen waarvan het glas slechts 3.3 mm dun is. Dit zorgt voor een gladde en aangename touch, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een kristalhelder beeld.

Robuuste en edele materialen

Deze touchtafel is zeer stevig en bestendig door de hoge-kwaliteit materialen, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik voor gebruik waar dan ook, van retail tot zorgcentra.

Prestop Object Recognition Touch Table

Prestop Objectherkenning touchtafel

Bekijk de video!

Meer informatie

Wil je meer informatie over touchtafels of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak